11/17/2017

Mieluummin syövän kanssa Jeesuksen omana, kuin terveenä ilman Häntä!

Joni Eareckson Tada maalaa suullaan
Luin Uusi Tie lehteä nro 46/17 ja siinä oli juttu neliraajahalvaantuneesta naisesta Joni Eareckson Tadasta, joka sukeltaessa 17-v kiveen halvaantui ja hän käy ympäri maailmaa evankelioimassa ja puhumassa vammaisten oikeuksista. hänen kaularanka on katkennut ja kulkee pyörätuolilla, suullaan tekee kaiken jo 50 vuotta, hän sanoo:" En vaihtaisi Jumalaa yhteenkään askeleeseen"mieluummin olen pyörätuolissa Jeesuksen omana kuin jaloillani ilman Häntä" (kunnioitan häntä ihmisenä)


                                       Kaunis lenkkimaastoni osaa aina säväyttää
aurinko nousee 16.11.2017
Paraneminen,vai ei ???sitäkö haluan? vai sitäkö muut haluaa ja vaatii ,että sitä minunkin sitten on haluttava? sanon Ei

Moni kun aina puhuu siitä miten rukoilevat,että minä parantuisin ja ihmettelevät sitä kun sanon, että en halua. Miksi? siksi, koska minulla juuri sama kuin tällä Jonilla.

Mieluummin elän levinneessä syövässäni Jeesuksen omana kuin terveenä ilman Häntä!  monelle ei mene se perille, että jos olisin terve, en tarvitsisi ehkä Jeesusta vaan menisin omaa tietäni,koska tunnen itseni ja menneisyyteni. 

Ajatuksiani...

Oletteko pohtineet,kuinka viesteillä pommitetaan joka päivä? televisiomainokset,mainoslehdet,söhköposti,aikakausilehdet,roskapostit,videot,keskustelut?
kuinka ne muokkaa ajatteluamme? moniko niistä vakuuttaa hienovaraisesti,että tie onneen on päällystetty omaisuudella,kauneudella,rahalla,kuuluisuudella ja sadoilla muilla asioilla?moni asia tolkuttaa meille ,että elämän tärkein asia on taloudellinen menestys tai toisten arvostus,tai valta tai seksi? näiden viestien vaikutusta on mahdoton vastustaa? kaikki käy vaan entistä rivommaksi tuntuu, että ei mitään asiaa enää kunnioteta...ja lapset (kaikki) muokataan johdonmukaisesti tähän ajatteluun...tee mitä haluat,mikä tuntuu hyvältä,vaikka ei tuntuisikaan hyvältä sitä tämä aika arvostaa seksiä,kauneutta ja ihmisen korostamista Jumalan sijaan.

Jumala puolestaan vakuuttaa,Hänen totuutensa täytyy saada muokata ajatteluamme.Se mitä maailma kutsuu arvokkaaksi, sitä Jumala pitää arvottoma. Se mitä maailma ivaa,sitä Jumala ylistää."sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksiani,eivätkä teidän tienne ole minun teitäni." Jes.55:8. Kun laittomuus pääsee valtaan kylmenee useimpien rakkaus Matteus 24:12.

Lenkkipolullani voin katsella luonnon kauneutta ja irrottautua siitä mitä maailma tarjoaa 16.11.2017

Välillä tunnen olevani kuin tuo yksinäinen kuusi, niin yksin kaiken keskellä, silti valoa takana eli Jumala kuljettaa,rakastaa ja vain Yksi Tie
Kohta lähtee muuttolinnut etelään,kaunista 17.11.2017
Rakastan sitä kun entinen Leena on jäänyt pois ja uusi on tullut tilalle , se mikä ennen muokkasi ajattelu oli nimeltään "synti" jossa olin kiinni syvällä ,en päässyt irti ilman               "uusinutta syöpääni ".
Miehissä,viinassa ja kapakoissa , sitä kahden tien kulkemista aina lipsuen puolelta toiselle. Hetken kestin ja sitten taas, sitä oli tie vuosia.
Mitä on synti? minulle se oli kapakassa juomista humalaan,sekoilua kännissä, aamulla pyydän taas anteeksi. Nyt se on vaihtanut muotoaan, koska ainahan ihminen tekee syntiä tavalla tai toisella. nyt se on ehkä liian suulasta puhumista,ajatuksia ja vähän liioittelua. Joka aamu on silti Armo uus ja pyydän anteeksi Isä Jeesuksen nimessä!

Ihania hetkiä kun mennään tyttären ja lastenlasten kanssa vaikka jonnekin syömään tai kahville perheenä.
Lapsenlapsen riemua leikkipaikassa hyppiessä ja pomppiessa 11.11.2017

Ei kommentteja: