12/11/2017

Vyöruususta lääkäriin taas 11.12.2017

Viime viikolla alkoi kipu yöllä perjantai 8.12 - lauantaina 9.12.  käsivarressa, poltti ja oli ihan turvonnut ja kuin tulehtunut mustelma. Katselin sitä aamulla ja ihmettelin mistä siihen tollainen jälki on tullut. Oloni oli ollut outo jo muutaman päivän, päässä hiki valui ja oli kuuma ja kylmä. Huippaa ja pyörryttää.
eka läntti joka polttaa, tosta se kasvoi ja kuin renkaita ympärillä turvoksissa
Seuraavana yönä lauantai-sunnuntaina alkaa kova kipu taas samassa kädessä ja polttaa yhtä kohtaa. Painelin sitä ja tuntuu patti ihon sisällä ja aamulla kun herään katon kättä ja siinä on erinäköinen jälki, kuin vesikelloja. Polte inhottava ja kipeä.
toinen läntti rakkuloineen, söpö
Päivällä mietin lähdenkö kokoukseen helluntaiseurakuntaan, kun on niin kumma olo ,että tuntuu ettei pystyssä pysy. Vaaka näyttää 61 kg painoa ja ruokahalu on kadonnut. Lähden kokoukseen ja on pääkallokeli. Kun koitan yhden sillan alta kulkea on koko tie jäässä, eikä ole hiekoitettu. En saisi kaatua kun luut katkeaa varmasti herkästi tässä tilassa.Kesti monta minuuttia kamppailla pystyssä pysymistä. Ärsyttävää.
Läheltä piti

Kokouksessa on sitten kiva meno päällä kun siellä on vierailijoita, jotka laulavat Hebrealaisia lauluja ja soittavat, kitaraa, huilua,pianoa ja tamburiinia.
Omassa seurakunnassa on paljon Kongolaisia jotka myös esiintyy ja se onkin uutta näille vierailijoille. He ovat aivan innoissaan kongolaisten esityksestä jossa lähtevät takaa laulaen eteen. Lopussa he kaikki esiintyvät yhdessä .
Kongolaiset, ihana meno päällä
Minulla oli vaikeuksia istua onnistuneesti, pyörryttää ja huimaa kokoajan ja odotan vaan ,että pääsen kotiin.
Olen aina niin sitkeä pohjalaanen ,että koitan näyttää tervettä vaikka olen sairas. heh en oikeasti taas tiennyt ,että niin sairas.
Kun pääsen kotiin taas kaikki pyörii päässä ja hiki valuu, tuntuu ,että on kauhea kuume, en kuitenkaan mittaa sitä.

Seuraava yö menee kivuissa, kun kättä särkee ja olen käärinyt sen sideharsoon ,että ei koskisi petivaatteisiin. Sideharso ei vaan pysy kahdessa eri kohtaa paikallaan vaikka kuinka hyvin koittaa sen laittaa.

Maanantai aamuna sitten soitan lääkärille ja saan ajan klo 12.
Katson peilistä takaa kättäni ja löydän taas uuden vesikelloläiskän takaa käsivarresta.

Jee lisää tuloo nokkospuskatautia


Käydään sitä ennen tyttären kanssa kaupassa, vaikka huippaa,mutta piristyn kun näen tyttären. 
Kaupassa taas pössöillään, kun ollaan ostettu kärryllinen ruokaa ja aina tulee perään joku ihminen jolla vaan yksi tavara, niin aina sanotaan, mene sinä vaan ennen meitä. Niitä meni kolme sitten ennen meitä ja kassa mies alkaa nauramaan, ei voi olla totta. Sitten kun olin maksanut ite , niin tyttö päästää vielä yhden ohitsensa ja kassa nauraa ja sanoo:" tämä ansaitsee jo ilmaiset muovikassit ja nauraa." Sanoin, että hei mitä jos päästetään 5 tuntia ihmisiä ohitsemme ansaittaisko sitten jo ilmaiset ruuat? kyllä naurattaa taas.


Kävelen sitten terveyskeskukseen ja taas heikottaa. Hiki valuu kun odotan vuoroani, huh huh,mikä tuska. Lääkäri huutaa nimeäni ja astun sisään. Näytän käsivarttani ja mies hetken katselee ja pitää kädestäni kiinni ja sanoo:" Sinullahan on ruusu kädessä ihan selkeesti. Vyöruusu.
Selittää jotain vesirokosta ym...ja siitä miten on vastustuskyky heikko, kun olen ottanut syöpähoitoja eli viime sädehoidon.
Sanoo ,että mun ruusu on hermoalueella C18 selkeet rajat näyttää kuvasta. No jes eli sellanan vaiva sitten jälleen. Kirjoittaa lääkkeen, jota pitää ottaa 5 kertaa päivässä 5:nä päivänä.
Sanoi ,että siitä johtuu tää olotila kun huimaa,oksettaa, pyörryttää,hiki valuu, kuumetta (maby), käsi tulessa kuin kokoajan nokkospuskassa.

Yö meni hyvin kun keksin liimasiteen ja siihen sellasen päälle, että pysyy kädessä yön, ei sitten hinkkaa. Aamulla olo oli kyllä aika sekava ja mietin pysynkö pystyssä, mutta pysyin...nyt mennyt 5kpl pillereitä.

13.12.2017 viime yönä oli kauhea kuume varmaan, kun hiki valui yöllä ja noita kohtia särkee kovaa ,,,aamulla oli lämpöä 37,9 mutta laski illaksi 37,2 . Aika heikko on olo. Kuinkahan kauan menee auttaako lääke vai ei. Nyt takana 11 tablettia,,,saa nähdä lähteekö edes tällä kuurilla vai tuleeko sairaalakeikka.

22.12.17 on TT-kuvaus kokovartalon sairaalassa syövän takia...
Ruusu, jonka toivoisin saavani ... mutta niitä on myös nokkosmaisia


Ei kommentteja: