12/04/2017

Lonkan ultra 29.11. ja yleislääkäri 1.12.17 ja yllättävä soitto lääkäriltä 4.12.17

Kävin lonkan Bursiitti eli limapussi ultrassa ja lääkäri totesi ,että ei ole mitään nestettä eli pitkään jatkuneet kivut ei sitten olekkaan limapussitulehdusta ???

1.12. aika normilääkärille joka sanoi, että ei kyllä lähde röntgenkuvaamaan lonkkia kun ne on vuosi sitten kuvattu.
Silloin ollut muutoksia ja kulumia mutta ei kuulemma niin pahoja ,että nyt tarviisi kuvata.
Eli vuodessa ei muka muutu mikään ? Kävelin sentäs päivässä 10-7km, tosin enää en kipujen takia.

Totesi ,että oli turhaan ruiskuttanut kortisoonia lonkkiin 3 kertaa ja ne kyllä auttaneet, mutta eivät tiedä mikä on syy ,että lonkka ja istumis luukipuun?(muistan viimeksi lääkärin sanat kun ruiskutti kortisoonia lonkkaan."ihan selvästi tuntee ,että täällä paljon nestettä,sen tuntee sormilla") eli tuntiko väärin? kekkosen kuljupää...jaa jaa jaa jei...
Että nyt vaan sitten arvaillaan.😷
Lapsenlapsi ennen ja jälkeen 😁
Ottaa kuulemma yhteyttä syöpälääkäriin ja pohtivat yhdessä mikä mulla on? vai toteavat ei ole mikään kuin iso luulosairaus vaivana lonkissa ja luissa.
Lääkäreiden tietämättömyys välillä hämmästyttää, tuntuu ,että potilas tietää paremmin itse vaivat jopa muiden vaivat kuin lääkärit.
arvaillaan!!! kuka siellä on?


Yleislääkäri soittaa 4.12.17
Tätä kirjoittaessa yllätys yllätys yleislääkäri soittaa ,oli saanut mun syöpälääkärin kiinni ja kuulemma syöpälääkäri päättää siirtää Joulukuulle TT-kuvauksen eli se sitten aikaistetaan eikä olekkaan Helmikuussa 2018, eli jotain hyvää sitten. Kaipa TT-kuvista sitten näkee onko lonkissa kulumaa vai jotain muuta??? Yes kiitos yleislääkärille !!!


Jotenkin nukkuminen alkanut maittamaan tosi paljon,tuntuu että aina väsyttää ,oispa karhu joka herää vasta keväällä .

Ei kommentteja: