7/31/2017

Syvä Rauha 31.7.2017

31.7.2017 hiukka jälleen tuntemuksia ja asioita mitkä mielessä...
Vaikka kesä onkin kylmempi ja sateinen,olen nauttinut jokaisesta hetkestä kun ei sada. Minua ei haittaa ns. kylmyys,ehkä vaan parempi kun ei paahda suoraan,koska opiaatti laastari ei saa olla auringonpaisteessa, vaan täytyy peittää takilla tms... miten nautinkaan luonnosta,kukista,vesistöstä ja siitä kun on jalat millä kävellä.
täällä kuljen lenkillä turengin rannassa
Kävin verikokeissa ja TT-kuvauksissa 26.7.2017 ja syöpälääkäri on 3.8.2017. Vasta sen jälkeen voi ajatella elämää eteenpäin. Alkanut kivut rintakehällä ,varsinkin yöllä herään kun rintakehä on ns. tulessa,tunne kuin joku syö ,puree sisältäpäin. Kuin rapu joka pitää saksiaan kiinni ja repii rintakehää. Rintakehä turvonnut,kuuma ja pinkeä.Herään monta kertaa yössä kauhun tunteeseen,että kuolen. Pitää nousta rasvaamaan rintakehää, että se ei ns. repeä, kun on niin turvonnut. Tietenkin ajatuksen alkaa silloin laukata,koska en todella tiedä vielä tämän hetkistä tilannetta. Odottaminen on aina vaikeinta ja toisaalta sekin,että tuleekin vastaus, pesäkkeet pysyneet samana. Kuvittelenko vaan kivun ja tunteet. Kaulassa patti pysynyt samanlaisena ja leikatun rinnan patti välillä särkee, koska painaa kudoksia. Hävettää valittaa!!! muilla asiat huonommin.

Jotenkin tämä kesä ollut niin ihana, ollut silti syvä rauha ja luottamus Jumalaan. Rukoileminen on tullut kantavaksi voimaksi,varsinkin muiden puolesta ,niillä joilla on vaikeaa ja surua. Lenkillä vien kaiken Jumalalle Jeesuksen nimessä.

Olen kuunnellut Mauri Vikstenin raamattutunteja kuulokkeilla lenkillä. Maurin puhe on ollut balsamia sielulleni, ja turva matkalleni. Tuntuu,että irroitetaan tästä maailmasta taivaallisiin ajatuksiin.

Myös lapsenlapseni käynnit mummilla on ihania,Anniina on mummin tyttökulta,kuten myös Iinakin. ihanaa kun on lapsenlapsia ja ihana tytär Katja, jonka kanssa voin jutella kaikesta ja kantaa heitä rukouksin, kun usein on heilläkin vaikeaa.

Taistelu on käyty eniten mun suuni kanssa, joka puhuu kaikkea pahaa ja miettii liikaa. Olenkin rukoillut suulleni vartijaa, koska itsehillinnässä on kova työ saada se kuriin. Vissiin pohjalainen luonne on aika rankka ,kun ei suuvärkki millään taivu!!! Herra armahda!

Tällä viikolla on terapia, jalkahoito ja syöpälääkäri. Perjantaina 4.8.17 sitten tietää enemmän missä mennään.
Lenkkipaikkojani missä välillä lepään ja istun ja rukoilen 
Kaunista, niin kaunista


Ei kommentteja: