8/07/2017

Syöpälääkäri 3.8. ja Paksuneulanäyte/ohutneulanäyte 4.8.17


Lähdössä syöpälääkärille 3.8.17, vielä iloisena😀
Syöpälääkäri oli 3.8.2017 klo 10.30 ,mutta oli mukavasti myöhässä 40minuuttia ja ehdin hiiltyä jo kovasti odottaessa aikaani. Jotenkin siinä huomaa miten ei hermot oikein ole kunnossa, kun lääkäri ei tule eikä tule.😖 olisi hoitaja edes voinut käydä sanomassa ,että ollaan myöhässä mutta ei. Oli näköjään sitten syöpälääkärin "normi hoitaja" lomalla, kun oli mun edellisen syöpälääkärin hoitaja tuuraamassa. Anteeksi kun sanon,mutta aika tympeä rouva. Menin kysymään, onko lääkäri myöhässä,johon totesi että on, odottele rauhassa. Heheh hiiltyneenä...😨
Kun sitten syöpälääkäri tulee iloisena hakemaan ja toteaa, leena sulla onkin asiat hyvin, pesäkkeet ei ole yhtään kasvaneen! sanoin, eikö? miten voi?
lääkäri sanoi, että hormoonipiikit näköjään puree hyvin!💉 johon totesin, outoa, koska en ole niitä edes ottanut maaliskuun jälkeen. ilme oli sitten,että mitä ? miksen?
kerroin ,että niistä tuli viimeksi noidannuoli, joka kesti 2kk ja aine kapseloitui sinne minne oli pistettykin.
Kerroin,että mitäs on tämä mun uusi patti kaulassa, kokeili sitä ja sanoi,että tämä kyllä tuntuisi etäpesäkkeeltä. Sitten sanoin,että on 30.5.17 poistetun rinnanalueellakin iso patti ja kokeili sitäkin ja laittoi lähetteen sitten heti ultraan ja neulanäytteeseen. Että se siitä hyvistä uutisista.Sanoi,että tämä merkitsee sitten sitä ,että syöpä etenee.......🌋
Sanoin,että haluisin nähdä myös mun pesäke kuvat, missä ne sijaitsee? näytti sitten rintarankapesäkkeen (en tosin nähnyt tai osannut katsoa kuvaa) näin vain rintarangan turvotuksen ...ja näytti, että se uusi patti oli jotain tyhjyyttä. ei oikein ymmärtänyt itekään kuvasta näköjään. Kysyi jos tulee nyt huonot tulokset, niin olenko valmis ottamaan taas sytostaatteja tms...???
Eli taas kovia päätöksiä ja vielä se ,että mun keho ei kestä niitä, taas kaljuksi, taas kurkku auki, en tiedä mitä ajatella jos vaste kestää vain 6kk ,kannattaako se kidutus? kukaan jolla ei ole samoja kokemuksia ei tiedä? toiset kestää hyvin ja minä olen joku outo poikkeus,joka en kestä.
 Hirveen allerginen kaikelle,noloa. Kestää sitten vielä muiden sanoja...tottakai sä otat ja lääp lääp..Mikään ei ole minulle tottakai ???tee vihermehuja ja et syö mitään valkuaista,sitten syöpäsi paranee.🌿🍀🌵🍏
Siitä sitten menin hoitajalle, josta en viitsi sanoa mitään,että ei tulisi sanottua pahasti ja sain ajan huomenna 4.8. ultra ja neulanäyte .
Seuraavan kerran tulosten kuuleminen syöpälääkärille 21.8.2017 eli neulanäytetulosten, ihanaa odotusta taas!!!
4.8.17 makaan odottamassa lääkäriä joka ottaa näytteet. Vielä ihan viilipyttynä olin ottanut rauhottavan. Luulin ,että olin rauhallinen.
Nuori söpö lääkärimies tulee ja alkaa katsomaan ultralla kaulaa ja sitten rintakehää. Sanoo ,että kyllä tästä pitää rinnasta ottaa paksuneulanäyte ja kaulasta ohutneulanäyte.
Johon sanoin, antaa mennä vaan, koitan olla niin rauhallinen ja että ei tää tunnu missään. 😇Hoitaja puhdistaa ja sitten suljen silmät ,että en näe piikkejä. Puuduspiikki uppoaa muutaman kerran iholle , tuntuupa karmeelta, kun siitä juuri rinta poistettu ja leikkausarpi on kireä ja pinkeä. Sitten tulee paksuneulan vuoro
ja joutuukin tekemään töitä,sanoo että ompa kireä arpi tätä täytyykin painaa kunnolla ja ruks, tunnen kun veri lentää pitkin kylkiä, auts sattuu.😥😱
Pitää lisätä puudutetta lisää ja miten ne kaikki sattuu tälleen? ei silloin kun siinä oli rinta sattunutkaan näin. Monta kertaa ronkittua ja etsittyä paikkaa saa muutaman näytteen .
Sitten siirrytään kaulaan ja sanoo,että sitä ei tarvitse puuduttaa ollenkaan kun on ohutneulanäyte. Heheh kivaa sinne taas monta kertaa piikki sisään. Kesti kaikkiaan 1,5 tuntia. Olen kuin raato, ei olisi halunneet päästää mua kotiin heti mutta kun on kuski odottamassa.
Olin aika kipee, siis taas muistan mitä kunnon kipu on. Koitan levätä ,päätä särkee ja on kamala olo. Yöllä ei meinaa saada nukuttua kun ei tiedä miten päin on kun särkee vaan joka asennossa.
siinä sitten paikat mistä näytteet otettiin (kivat nenänreiät)
 
5.8. päätä särkee,kummallinen olo. lähden lenkille pakkomielteisesti totuttuun tapaan. Meinasin sinne jäädäkin, sydämmeen sattuu ja hiki valuu ,oksettaa,pyörryttää. en meinannut kotiin päästä. Rukoilin auta Jeesus 💓💚💙
Katsoin papereista ,että en olisi saanut rasittaa itteeni 2pv ja hyvä hyvä mä vaan olin lenkillä ja kävin kaupassakin,kun ei ruuat itekseen tule kaappiin. Sitten illalla vielä kun syön mantelin niin hampaassa tuntuu ihmeelliselle,lähti pala ja menin hammaslangalla tekemään niin tippui puolet hampaasta kämmenelle.
hampaasta puolet ,kivan näköinen pala
 Katselin MM-kisoja pitkälle yöhön miesten 100m jne ,,,Bolt ei voittanutkaan,saako nyt nukuttua edes, kun valvoo näin,miksi ne yöllä pitää juosta?

6.8. karmiva pääkipu jatkuu, otan buranan ja para-tabsin ,pää tosi sekava.Luin raamattua,päivän sana,juon kaffeeta,nämä aamut on vaan niin ihania. Meillä on kissan kanssa hassu tapa, se odottaa aamulla pääsyä rappukäytävään,missä se juoksee raput alas ja sitten ylös,sitten syömään eli tekee aamulenkin.Leikitään toki karvahännällä myös jossain vaiheessa. Ihana katti mun kulta.
Tikru kultaseni
Sataa kaatamalla vettä koko päivän.
Taas valvon ja katselen mm-kisoja naisten 100m,seiväs ym...

7.8. pääkipu edelleen ,soitin hammaslääkäri päivystykseen ja saan ajan tänään klo 12. kukkuu sellasta taas, sinne  kävelen ja rukoilen matkalla. Menikin 2pv suunnilleen niin pahassa olossa ,että rukoileminen oli tahmeeta ja vaikeaa. Kuin olisi ollut seinä vastassa. Kiitos ,että kun mä en jaksa, niin muiden rukoukset kantaa.Olen niin kiitollinen niistä jotka rukoilee puolestasi. Tietenkin tärkeintä on rukoilla muiden puolesta ,se on mun juttuni kantaa niitä jotka kärsii,ja niitä jotka saan sydämmelleni ja niitä onkin iso joukko,kerkiää tekemään pitkän lenkin ,että kaikki on saatu kannettua Jeesuksen syliin. Kun ihminen ei voi oikein muuta tehdä,niin se on tärkeintä 😇
Rukouksin siivin teitä kannan ystävät,jokaista joka lukee tätä blogia ym...

Ei kommentteja: