8/14/2017

Paksu/ohutneulanäyt. tulokset 11.8.17 SHOKKI

Ensimmäisen kerran vuoteen kampaajalla 14.8.2017,eka kerta lyhyet hiukset😉
11.8.2017 soittaa syöpälääkärin sairaanhoitaja siitä ,että antaako lääkäri soittoajan ,mutta kertoikin ,että kokeiden tulokset on tulleet juuri.
*Paksuneulanäyte tulos rintakehältä vasemmalta leikatun rinnan arvessa oleva patti on vain ns. kudosvauriota.jee
* Ohutneulanäyte tulos kaulan patista, on pahanlaatuinen joku (papa,gradus,pad nimeä en tiedä muista kun en näe papereita mutta luokkaa 5, ärhäkkä agressiivinen,leviää nopeasti 1,5cm*1,5cm*1cm ...en oikein muista puhelua menin kai shokkiin. Lääkäri suositellut hoidoiksi kerran viikossa sytostaatteja (paklitakseli) tai kerran päivässä hormoonitabuja (Exemestan) ,mietin pilleriä.en osaa miettiä mitään vaikka mietinkin.

 Peruin lääkäriajankin sitten, joka piti olla 21.8." hölmö" miksi peruin? impulsiivinen minä...Onneksi sain ajan tilattua uudestaan,eli menen kuulemaan tulokset syöpälääkärille 21.8. jne...

huhhuh soitin tyttärelle ym...aika shokki taas, tulee kuolema lähelle. Itken ja itken. soitan mun sielunhoitajalle ja teen jo hautajaissuunnitelmia...pää niin sekasin.

Kuka ottaa mun rakkaan kissan, apua, minne se joutuu? olenko valmis? miten tää kaulasta leviää? minne? aivot,ompa taas miettimistä.

Uskoa koetellaan, taas kaikki tunteet päässä menee kuin vuoristorata, ylös, alas, itkua ja itkua. Menee kaikki pastmat sekasin kaikesta.

Kauan kestää että kuolen? kauan? kuinka tytär pärjää? kuinka lapsenlapsi?

Raapustin puuhun nimeni ja päivämäärän, tuhma minä.
12.8.17 rauha on palannut sieluuni , rukoukset on auttaneet, kivuton yö ja nukuin kuin tukki. (miten tukki nukkuu)? Jee lenkille ja ihana luonto,linnut kaikki on niin vihreää, kiitän Herraani Vapahtajaani joka on kaiken antanut nyt nähdä uusin silmin näen nyt näen nyt,sydän kun auki on sinne Jeesus tekee asunnon.
Päässä pyörii laulu elämän tie on kaita tie ,sitä harvat vain kulkea tahtoo...on tiellä vaaroja on tiellä mutkia...käy elämän tielle ...taisi laulaja olla Tuula Hedman,ainakin hänen ääni sen päässäni laulaa.
tikru se seuraa kun istun ja luen raamattua ja kysyn siltä kysymyksiä, tietty osaa vastata kans 😻
13.8.17 ankara väsymyspäivä, nukuin tosi paljon.
Taas pääsi kuoleman ajatus päähän ja mietin noita sytostaatteja ja pillereitä ja niiden kauheita haittavaikutuksia, kun nyt olen suht koht kivuton`, niin pitääkö alkaa niitä ottamaan ,että olisin taas tosi kipeä,  en jaksa mitään. Olen rukoillut asioiden puolesta ja huutanut Jumalan puoleen,mitä teen? eniten ehkä vaikuttaa aina mitä muut sanoo? muut määrää mun elämää? kuuntelenko niitä muita vai sitä mä itse tiedän ja tunnen elimistöni herkkyyden.
Tiedän ,että sytosta lähtee taas hiukset,kuten jo vuosi sitten. Olisin sitten aina kaljuna,iho syöpyy, kurkkuun haavat enkä voi syödä puhua,luustokivut ym...mitä en tiedäkkään. Pillereistä on haitat masennus,pääkipu,luustokivut,hikoilu,unettomuus jne... juuri ne mistä nyt jo kärsin, mutta sitten ne vielä tuplataan. Onko se ihmisen elämää jos niillä saa jatkoaikaa elämään 6-12kk. onko se sen arvoista?

14.8.17 heräsin hyvin nukutun kivuttoman yön jälkeen ja mieli on iloinen ja syvä rauha sisimmässä. Luen päivän sanaa ja luen Raamattua.Lähden 3,5 km lenkille rukoilemaan. Kaunis päivä edessä ja en ajattele tulevaa,elän päivän kerrallaan...kiitos Jeesus!!! Lenkillä näen vihreyden,kukat ,linnut ihana kesä vielä jäljellä ,nautin jokaisesta hetkestä luonnossa. Tänään näen lapsenlapset taas, ja heiltä saan voimaa. Iinan kanssa juosta ja hömpöttää. ou jee .....                                        
Lapsenlapset ihanat

Vanhempi lapsenlapsi rakas 💖



Nuorempi lapsenlapsi rakas 💓





Ei kommentteja: