8/22/2017

Syöpälääkärin tapaaminen 21.8.17 ja rahahuolia köyhien/sairaiden pussista sekä taisteluni köyhien eläkeläisten puolesta Hallitusta vastaan 2015

Tyttären kanssa syöpälääkärille Hämeenlinnaan 21.8.17 klo 9.30 eli kertoi että kaulassa imusolmukkeessa uusi syövän etäpesäke 1,3cm.
Kyseltiin kaikkea hoidoista ja mahd. leikkauksesta.
Olin vähän pösilö, kun puhun kaikkea ja kyselin liikaa.Tytärtä nauratti mun jutut.😂
Selkä tosi kipeä ja lääkäri sitä koitteli ja jalkaterät on kuin luut murskaantuu. On kuulemma rasituksesta ,koska teen liian pitkiä lenkkejä joka päivä. onko 6-8km pitkä? on kai sitten ...(olin vähän pihahommissa tyttären pihalla kun tasattiin aitaa ja kantelin risuja,oksia ym... reippaana lauantaina eli en saisi mitään tälläistä tehdä ,koska kyllä se sitten maksattaa selässä). Tunnen itteni laiskaksi, jos en tee mitään,koska en jaksaisi vaan olla.
 Eli hoitoja on suositeltu mutta en ota mitään ,koska en kestä niitä haittoja. Sytostaatit kerran viikossa tai hormoonilääke joku uusi.kieltäydyin kunniasta olla jälleen kalju sekä kipeänä.💧💦💀 (muut voi ajatella mitä haluaa,mutta minä kestän kaiken itse ne kivut ym)😬😢
Sain jonkun syövän luustolääkkeen,mutta siinäkin eka haittavaikutus päänsärky ym...Seuraava aika marraskuussa ja katsotaan kasvaako kaulan pesäke,jos sitten sädehoitoon tampereelle.

Kotona otin Onynorm pillerin selkäkipuun ja huh lähdin kuin liitelemään ,koitin nukkua ei onnistunut niin kaamea selkäkipu (lannenikaman etäpesäke ja lannenikaman madaltumat ja skolioosi)Ei kyllä auttanut mitään selkäkipuun ennenkuin otin vielä para-tabs 1mg ja burana 800mg.💃

Käytiin ostamassa mulle nettituoli kun entinen hajosi,jyskistä 45€. Osasin koota sen jee.💺

                        Köyhimpien eläkeläisten rahanmeno ja leikkaukset suututtaa

  Rahanmeno on tässä pahinta kun on niin pienet tulot ja koitan venyttää centtiä. Eräät asiat mitkä ärsyttää on ...matkakorvaukset omavastuut, jotka Sipilän hallitus nostanut 300€ ,ja kun nyt laskin ollaan käyty sairaalassa 15 kertaa ja vasta omavastuuta kulunut vasta vähän yli 100€ ,eli en millään saa niitä täyteen tänä vuonna.💰
Ja kuitenkin bensaa kuluu 50km matkalla ja kela korvaa matkasta vain 10€ eli maksan itse. Ei ole elämä helppoa köyhänä kun käteen jää elämiseen 500 €/kk ja siitä maksan kaiken netti,kännykkä,sähkö,vesi,lääkkeet,ruoka, ei kyllä jää mitään kenkiin ,vaatteisiin mistä lääkäri mainitsi pitäisi olla kunnon kengät,,,ne kunnon lenkkarit maksaa n. 100€ millä niitä ostat.

 Onneksi viime vuonna eräs ihana ihminen lähetti mulle kalliit lenkkarit sekä myös sekä eräät enkelit elämässäni.😇💕💖eli todellisia enkeleitä ihmisen muodossa.Tajuan ,että olenkin Jumalan kämmenellä totaalisesti.

Nytkin tulee 4 lääkärimaksua, hammaslääkäri maksu,hieroja,lääkkeet ym... ja vielä pitäisi syödäkin terveellisesti mitä eräs mulle paasaa jatkuvasti.💲

Jos olisin terve lähtisin ehkä taas vastustamaan näitä leikkauksia vastaan mitä tehdään köyhimmille eläkeläisille,työttömille,sairaille ja niille, jotka ei pärjää.
 Olen ollut sairaseläkkeellä 3-vuotta ja tulot on joka vuosi pienentyneet ,kansaneläke jäädytetty ja leikataan jatkuvasti.

 Vuonna 2015 kun hallitus oli leikkaamassa "Eläkkeensaajan asumistukea pienemmäksi" lähdin vastustamaan hanketta ja sain adressiin 15 555 nimeä ja luovutin adressin eduskuntaan. Leikkaus peruttiin, ja pääsin julkisuuteen lehtiin ja tv. Olisihan se ollut köyhille joilla alle 1000€/kk eläke niin siitä hallitus olisi leikannut 200-300€ pois, ollut katastrofi.
 tosin kansaneläkettä leikkaamalla ja jäädyttämällä ne tekee sen joka vuosi.
 En voi ymmärtää hallitusta,jossa myös ns. uskovia,että köyhimmiltä otetaan ja rikkaille annetaan.
 He itse ei maksa mitään suomen muka velkakierteessä vaan rahat otetaan heikoimmilta,(onko suomen velkakierre köyhien syytä? silti rahaa on muualle laittaa ja korottaa ns. herrojen jo ylisuuria palkkoja! maksaa sopeutamiseläkettä? jotenkin kun väärästä päästä otetaan on Hallituksessa todellsia puupäitä ,jotka ei tiedä elämisestä mitään.
Karikatyyrini 2015 vuoden hallituksen öööö 
heidän palkka nousee monta kertaa vuodessa????!!!! Olisi katastrofi jos vuokraisäntä nostaisi vuokraa ...onneksi ei ole sitä tehnyt 3-vuoteen.
Tässä iltalehdessä juttuni asiasta 2015
Adressi minkä keräsin 15 555 allekirjoitusta ja luovutin ministerille syksyllä 2015, kuuluisin oli Michael Monroe mukana.
Iltalehti
Eduskuntaan ,aino-kaisa pekonen tarjosi kaffeet
timo Harakka oli symppis eduskunnassa,mainitsi minut vappupuheessaan 2016
Paikallislehdessä 2016
Suomen Kipu ry palkitsi minut eläkeläisten adressi työstä Vuoden Auttaja kunniamainilla 2016

 Samaten lääkekulut syövänhoidossa maksaa. on lääkkeitä joita ei korvata ollenkaan. Koska varsinkin syövän opiaattihoidosta tulee monia haittoja ,mutta niitä lääkkeitä ei korvata joita tarvitsee ostaa haittavaikutuksiin.Samaten kaikki rasvat maksat itse ym....  No nyt tästä tulikin valitusblogi. 
pilapiirrokseni

sanon suoraan ja sitten hymyillään päälle,olisin hyvä politiikkona köyhien puolesta.ainakin luulisin

Silti kiitän Jumalaa ,että olen tähän päivään asti selvinnyt kaikesta! ilman ihania auttajia, joita löytyy myös en selviäisi kaikesta 💚 Herra antoi, Herra otti, kiitetty olkoot Herran nimi. voimia kaikille tähän ja tuleviin päiviin,kun kaikkea rajua tapahtuu maailmassa. Ristin tiellä eespäin vaan ...kerran koittaa parempi maailma, kun vain jaksaa sinnitellä loppuun asti💖

Kommentoijat ,en osaa tätä oikein käyttää ja katsoa, joten älkää suuttuko ,jos en osaa vastata. kadotin äsken kommentit vahingossa, kun painoin näemmä väärin. iik🙈🙀

Ei kommentteja: