11/22/2017

Olen se minäkin ollut mallina ...kun nyt vauhtihin pääsin

Mainosmallina lehdessä ja matkakeskuksen Aarikan liikkeessä 2013 - 54-vuotiaana
 
Välillä on kiva irroitella pois tuosta syöpäaiheesta, se on niin puuduttavaa tää kuoleman odotus ja kestää aikaa ennenkuin mitään tapahtuu, niin otetaan nyt tästä luppo ajasta irti vähän tällästä omaa juttua, missä olen päässyt lehtien palstoille mallina,tule muuttumaan kuvauksiin lehteen, harrastaja osioon ym...mallikuviin.
Ne niin kivoja kokemuksia ollut mun elämässä siksi kun olen aina luullut olevani mitään sanomaton hiirulainen, joka vaan kolossa piipittää. 🐁
Kaikki alkoi oikeastaan kun sain ensimmäisen tietokoneen v. 2003 avioeron jälkeen ja pääsin sillä maailmalle.
Lasimuseolla ammattikuvaajan mallina 2007

Taisin laittaa muutamia kuvia näkyville ja hups sitten jotkut mallimammat ,lehdet ,kuvaajat ottivat yhteyttä, hiirulaiseen joka ei sitten ollutkaan heidän mielestään hiiri vaan vuosia alistunut nainen.Luulo ei ollutkaan tiedon väärti, sanoo vanha kiinalainen sananlasku.

Ensimmäinen kuvaus oli v.2006 jossa pääsin kokeilemaan prinsessa pukua eräisiin kuviin.Kuvissa oli myös mukana konekivääri (jätin ne tästä pois ,ettei ala vahingossa toimimaan)ei vaan olen entisen tietokoneen kautta kadottanut ne kuvat ja piti esittää 1950-luvun julisteessa, missä olin BB (Brigitte Bardotia) eli yli 47-vuotiaana alkoi tälläinen ura...silloin tällöin ja tällöin silloin...aina vähän väliä tuli tälläisiä kuvauskutsuja
2006 prinsessa mekossa

Prinsessa mekossa mallikuvaus väliajalla

Kuvausten väliajalla 2006

Eräs kuvaus oli sitten Jade lehdessä, missä pääsin ampumaan aseella erääseen helsinkiläiseen ampuma klubiin 2008
Pääsin Harrastaja osiossa kokeilemaan ampumista 2008 Jade lehteen

Mallina

"salapoliisi etsivä" mimmi (mummo)
ammattikuvaajan mallina 2007

ammattikuvaajan mallina - 49-vuotiaana

Ammattikuvaajan mallina 2007

Prisman muotinäytös 2012
Prisman muotinäytös 2012
Prisman muotinäytös 2012
Kodin kuvalehdessä 21.2.2013

Kodin kuvalehdessä 2013

Kodin kuvalehden nettisivulla "Tule muuttumaan"

Kodin Kuvalehdessä 2013
studiokuvaus Clamous 2014 - 55-v mummomalli
Israelin mutanaamio mallina 2009
Mutanaamion jälkeen niin hehkeänä iho 2009
Ammattimallikuvaajan otos
Lasimuseolla 2008

Hakoisten linnavuori
Kodin kuvalehden kuvauksista tulossa 2013

Tää oli hyvä kun oltiin veljentytön kanssa jonkun Norjalaisen kirjailijan kirjaa lukemassa Helsingissä Akateemisen kirjakaupan edessä, ns. myyntikampanja 2007

Tässä tälläinen pienimuotoinen muistojen pläjäys lisään tänne sitten sitä mukaan kun kuvia taas tuloo etehen...koska urani alkoi niin myöhään ja kauneus on katoavaista,niin nyt 59-vuotiaana ei enää tule kutsuja tuollaisiin,eikä ole niin väliäkään,koska ei enää ole kyytiä millä kulkea.

Ihminen vanhenee ja ulkoinen rapistuu tässä iässä kovaa vauhtia.
Muistan nuorena kun ajattelin oman ikäisistä ikäloppuina ihmisinä. Aika kulkee todella nopeasti ,mutta kun ulkoinen rapistuu sisäinen ihminen uudistuu.(näin pitäisi ainakin uskovalla ihmisellä) Herra,auta meitä laskemaan päivämme oikein ,että saisimme viisaan sydämen. Sananlaskuissa sanoo saarnaaja turhuuksien turhuus kaikki on turhuutta maanpäällä...kauneus katoaa kuin kukka kuihtuu.

 Muistan sen tunteen, kun kuvattiin ihanaa,mutta enää se ei siltä tunnukkaan vaan menetti merkityksen, kun sain kohdata uudestaan Jeesuksen 2016 sekä vanhuuden näkeminen ja oman muutoksen,tärkeintä että ei anna sen vaikuttaa jokapäiväiseen elämään,koska kaikki vanhetaan ja kukaan ei ikuista nuoruutta täällä maanpäällä tule saamaan vaikka mitä tekisi. ihanaa olla vapaa jokapv meikkaamisesta ym... Nyt tärkeintä on se mikä on sisimmässä ja sen vaaliminen.










Ei kommentteja: